fbpx

De beste voorbereiding

Oefenen is voldoende

Is het CBR theorie examen moeilijk?


Nee! Maar het is een vraag waar ik zelf erg veel moeite mee had. De eerste keer dat je opzoek gaat naar het CBR theorie examen krijg je veel informatie op je af. Over wat je wel en niet moet doen maar ook wat er allemaal voor nodig is. Dan moet je het ook nog halen voordat je het praktijk examen aflegt en hij is maar beperkt geldig.

Door eerst een gratis examen te oefenen kreeg ik een goed beeld. Of het examen moeilijk is zal voor iedereen namelijk anders zijn. Daar is geen passend antwoord op voor iedereen. Dat merkte ik ook om me heen. Sommige vrienden vonden het examen heel makkelijk en anderen moest hem voor de 3e keer gaan maken.

Wat me opviel nadat ik bij iedereen ben gaan vragen is dat ze allemaal op een andere manier oefende. De gene die hem in één keer haalde die hadden zoveel mogelijk online het CBR theorie examen geoefend. Sommige zelfs twee weken achter elkaar dag en nacht. Zodra ze tijd hadden zijn ze er mee bezig geweest. Daardoor konden ze het in één keer halen. 

Dus moeilijk is het CBR theorie examen niet maar je moet zoveel mogelijk oefenen. Probeer nou eerst een gratis examen. Dan weet je hoeveel fouten je hebt en dat geeft een goed beeld of het voor jou moeilijk gaat worden om te halen. 

Uitgebreide fout rapportage is iets waar ik veel aan heb gehad. Bij het oefenen krijg je een heel duidelijk inzicht in de fouten die je hebt gemaakt. Dat is ideaal want dan weet je ook waar je nog meer op moet oefenen. Daarmee ben je niet zomaar domweg examens honderden keren aan het maken. Nadat je er een stuks of 5 CBR theorie examens online hebt gemaakt weet je waar je nog meer op moet oefenen. Hierdoor kan je echt heel erg gericht leren op de juiste onderdelen voor jou!

Jij kan dan gemakkelijk het CBR theorie examen maken. Doordat de lesstof en de vragen exact op jou afgestemd zijn. Juist die moeilijke vragen voor jou onder controle krijgen is belangrijk om het te halen. Hiermee heb je een les op maat die je niet ergens anders zal vinden. 

Oefenen met die unieke methode heeft mij juist geholpen en een vertrouwd gevoel gegeven. Daarmee ben ik vol zelfvertrouwen naar het CBR gegaan om het examen te maken!

Cindy
CBR theorie examen auto
17 jaar
Twee weken geoefend
Examen gehaald